Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν μπορεί να βγει η χρονιά με τον Μοράις»

Ο Ζ.Μοράις μένει μέχρι να φύγει, αλλά ο Κ. Κετσετζόγλου τόνισε στον ΣΠΟΡ FM τον κίνδυνο να πορευτεί η ΑΕΚ με την παρούσα κατάσταση ως το τέλος της σεζόν.«Γίνονται κρούσεις σε προπονητές, αλλά…», είπε.

Με τον Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα πορευτεί η ΑΕΚ.

«Είναι ο υπηρεσιακός του εαυτού του. Μέχρι και ο Μοράις ψάχνει το νέο προπονητή στην ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου προσθέτοντας πως η απομάκρυνσή του είναι δεδομένη, αλλά και επισημαίνοντας τον κίνδυνο να πορευτεί με έναν προπονητή που ξέρει πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

«Γίνονται επαφές και κρούσεις, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ένας προπονητής με τον οποίο υπήρξε επαφή απάντησε πως δεν αναλαμβάνει μεσούσης της περιόδου. Αν τώρα οι επιλογές στην αγορά των προπονητών είναι 5, το καλοκαίρι θα είναι 50. Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο λάθους στην επιλογή του προπονητή», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».

Επίσης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και το σίριαλ του Χόρχε Περέιρα Ντίας, που αναμένεται να έχει αίσια έκβαση, αλλά και στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x