Europa League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Έτοιμη να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ καλείται απόψε να δείξει τι αξίζει και ότι έχει επιστρέψει για τα καλά, με τον Κώστα Κετσετζόγλου να τονίζει ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη να πάρει την πρόκριση από σήμερα.

Πλώρη για τους «32» του Europa League έχει βάλει η ΑΕΚ και απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ, καλείται να το αποδείξει και στην πράξη.

Όλα είναι στο χέρι της «Ένωσης», αφού αν κάνει το καθήκον της και κερδίσει, τότε δεν θα έχει κανένα άγχος για το τι θα γίνει στο άλλο ματς του ομίλου.

Όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου, η ομάδα είναι προετοιμασμένη πλήρως για το αποψινό παιχνίδι, με τους παίκτες να γνωρίζουν καλά ότι η νίκη είναι μονόδρομος, χωρίς όμως αυτό να τους αγχώνει.

Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τσιγκρίνσκι που είναι εντελώς έτοιμος, αφού αν δεν ήταν δεν θα υπήρχε λόγος να μπει στην αποστολή.

«Αν ο Τσιγκρίνσκι δεν ήταν έτοιμος, δεν θα τον βλέπαμε στην αποστολή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν θα το ρίσκαρε ο ίδιος. Για είναι μέσα είναι έτοιμος και υπολογίζεται» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x