Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Ίσως και δύο μεταγραφές μετά το σοκ με Γιόχανσον» (audio)

Ακόμη και δύο μέσους είναι πιθανό να αποκτήσει η ΑΕΚ το χειμώνα μετά το πλήγμα με τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Γιάκομπ Γιόχανσον επηρεάζει και τα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ. Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πλέον και δύο προσθήκες μέσων εν όψει του Ιανουαρίου. Πρόσθεσε, δε, πως «… ο Χολτσχάουζερ εξετάζεται, αλλά πιο πολύ για τη θέση του Αϊντάρεβιτς».

Όσο για το ενδεχόμενο να επεκτείνει η ΑΕΚ το συμβόλαιο του Γιόχανσον, όπως έπραξε με τον Λαμπρόπουλο και αναμένεται να κάνει με τον Μάνταλο, τόνισε: «Δεν είναι ίδια περίπτωση. Ο Λαμπρόπουλος και ο Μάνταλος ήθελαν να μείνουν. Ο μάνατζερ του Γιόχανσον δεν είχε πει καν τι ποσό θέλει, έδειχνε πως δεν είχε πρόθεση να μείνει στην ΑΕΚ. Απάντησε μόνο ότι δεν δέχεται την πρόταση που του έγινε. Και τώρα στις κρούσεις του Λυμπερόπουλου δεν έχει αλλάξει κάτι».

Παράλληλα, προανήγγειλε την αποχώρηση του Τρίστασον το χειμώνα, καθώς δεν αγωνίζεται και δεν θέλει να χάσει το Μουντιάλ, ενώ άφησε «παράθυρο» αποχώρησης του Αϊντάρεβιτς.

Επίσης εκτίμησε πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με 3-5-2 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x