Europa League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Πιο πολύ κουράζει έτσι τον Λιβάγια ο Χιμένεθ»

Ανέτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά μεταμορφωμένη μετά το ημίωρο είδε την ΑΕΚ απέναντι στη Ριέκα ο Κ. Κετσετζόγλου τονίζοντας πως ήταν λάθος του Χιμένεθ να έρθει ο Λιβάγια από τον πάγκο.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου δήλωσε… σοκαρισμένος από την κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίωρο του αγώνα με τη Ριέκα, αλλά ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλε σε ένα ακόμη ματς που «στράβωσε» νωρίς.

«Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο στο 30’ και θα μπορούσε να χάνει ήδη 0-4. Ήταν σοκαριστική η εικόνα της στο πρώτο ημίωρο. Ήταν λάθος επιλογή του Χιμένεθ να μην αρχίσει Λιβάγια, αλλά θεωρώ πως δεν είναι θέμα ενός παίκτη. Ήταν παντελώς ανέτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά η ομάδα», τόνισε, ενώ για το σκεπτικό περί ξεκούρασης για τη μη χρησιμοποίηση του Κροάτη από την αρχή είπε: «Πιο πολύ κουράζει τον Λιβάγια έτσι ο Χιμένεθ, όταν τον βάζει ενώ η ΑΕΚ κυνηγά το σκορ. Θα μπορούσε να ξεκινήσει το ματς, να κερδίζει η ομάδα και να τον βγάλει στο 60’».

Παράλληλα στάθηκε στην καλή απόδοση του Σέρχιο Αραούχο, ενώ για τον Παναγιώτη Κονέ είπε πως «…έτοιμος, σαν να έπαιζε στην ομάδα χρόνια». Όσο για τον «τελικό» με την Αούστρια στη Βιέννη, τόνισε: «Θα είναι μεγάλη αποτυχία αν αποκλειστεί η ΑΕΚ. Πέρα από το ότι θα χάσει 1,7 εκατ. ευρώ, θα είναι και ψυχολογικό το πλήγμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x