Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα γίνει συζήτηση με Λιβάγια-Πάει για δύο η ΑΕΚ τον Ιανουάριο»

Θέτουν επί τάπητος το κεφάλαιο Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κέτσετζογλου, ο οποίος ανέλυσε το μεταγραφικό πλάνο εν όψει Ιανουαρίου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων δίνει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να ανασυνταχθεί ώστε να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο και να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική στο φίνις του πρώτου γύρου της Super League, αλλά και στο φινάλε των ομίλων του Champions League.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, θα τεθεί επί τάπητος και η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια, που δεν κινείται στα δικά του στάνταρ απόδοσης στη φετινή σεζόν και όπως μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη, θα γίνει προσεχώς συζήτηση με τον Κροάτη επιθετικό. «Θέλουν να δουν στην ΑΕΚ τι τρέχει, τι συμβαίνει… Πιθανόν να του βγαίνει νευρικότητα από τη στιγμή που υπέγραψε νέο-πολυετές συμβόλαιο, έχοντας μεγαλύτερη ευθύνη».

Παράλληλα, ανέλυσε και το πλάνο ενίσχυσης εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η Ένωση θα κινηθεί τουλάχιστον για δύο παίκτες με τα τωρινά δεδομένα. Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα προσθέσει στο δυναμικό της έναν χαφ, που θα προορίζεται για βασικός, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για έναν ακραίο επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x