Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνει και του χρόνου ο Μανόλο»

Για τα δεδομένα που προκύπτουν από την ανοιχτή υπόθεση της ΑΕΚ με την UEFA λόγω των επεισοδίων στο ματς με τον Άγιαξ ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου, αλλά και για θέματα των Χιμένεθ και Μπουσούλατζιτς.

Καθόλου δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και στους Βάιο Τσούτσικα, Βασίλη Βέργη ανέφερε ότι πολλά θα κριθούν για το μέλλον από όσα θα καταφέρει ή όχι ο Ισπανός τεχνικός μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στα δεδομένα που προκύπτουν σε πιθανή τιμωρία από την τιμωρία της UEFA, υπογραμμίζοντας ότι σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει το δέλεαρ του Champions League ή του Europa League, θα είναι πιο δύσκολο να προσελκύσει υψηλού επιπέδου παίκτες, τύπου Εζέκιελ Πόνσε.

Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν υπάρξει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, αφού η ΑΕΚ έχει πολλά έσοδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Τέλος, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αμυντικό χαφ του Ατρόμητου, Αζέρ Μπουσούλατζιτς, ώστε να συμπληρώσει την πεντάδα των χαφ, μαζί με τους Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Σαμπανάτζοβιτς, στην περίπτωση που τελικά δεν αποκτηθεί το 100% των δικαιωμάτων του Άλεφ από την Μπράγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x