Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Θέλουν χρόνο Αλμέιδα και Πατίτο»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό 4-0 επί του Ηρακλή τονίζοντας πως Αλμέιδα και Πατίτο παρά τη δεδομένη ποιότητά τους δεν είναι ακόμη έτοιμοι.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ, ειδικά στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη με 4-0 επί του Ηρακλή.

«Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, μας πήρε 20-25 λεπτά να καταλάβουμε ότι ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο με την μπάλα στα πόδια, αλλά πρέπει και να τρέξουμε. Ήταν ένα καλό τεστ για το πρωτάθλημα όταν ξεκινήσει- αν θα ξεκινήσει... Το σημαντικό είναι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, είχαμε να παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι και είμαστε στο τέλος ικανοποιημένοι από το παιχνίδι που κάναμε και το αποτέλεσμα. Όταν κερδίζει με 4-0 δεν μπορείς να λες πως δεν είσαι ικανοποιημένος, αλλά έχουμε πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε», τόνισε.

Σχετικά με το... 4/4 που είχε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος ανέφερε: «Είχαμε και στο πρώτο μέρος ευκαιρίες και καλές μάλιστα. Μας έλειπε η τελευταία πάσα, η σέντρα, η σωστή απόφαση στο τέλος. Στο δεύτερο, εκεί που βρήκαμε ευκαιρίες τις αξιοποιήσαμε και βάλαμε ωραία γκολ, αλλά δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο να μας χειροκροτήσει. Όμως πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ήταν σημαντικό πως δώσαμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να παίξουν».

Όσο για τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας; «Πιστεύω ότι ο Πατίτο χρειάζεται ακόμα χρόνο. Θέλει δύο ακόμα εβδομάδες, αλλά έχει την ποιότητα για να βοηθήσει. Έχουμε ήδη αρκετή ποιότητα κι αυτό φάνηκε στην αρχή του παιχνιδιού όταν και βάλαμε όλους τους παίκτες που είναι καλοί με την μπάλα στα πόδια, αλλά δυσκολεύονται να τρέξουν. Αυτό δείχνει πως το ποδόσφαιρο δεν είναι όταν έχεις μόνο την μπάλα στα πόδια, αλλά και όταν δεν την έχεις. Πρέπει να τρέξεις για να την πάρεις, γιατί αν την αφήσεις να την πάρει ο αντίπαλος, θα σου δημιουργήσει ευκαιρίες», ανέφερε για τον Αργεντινό, ενώ για τον Αλμέιδα είπε: «Πράγματι, προσπαθεί. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι μακριά από τον καλό εαυτό του, όμως η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη. Έχουμε ακόμα χρόνο για να βελτιώσουμε την φυσική του κατάσταση».

Όσο για το αν το ματς με τον Ηρακλή αποτέλεσε ένα τεστ για την ανταπόκριση της ΑΕΚ απέναντι σε ομάδες που θα παίζουν πιο κλειστά, είπε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το είδαμε και σήμερα που μέχρι το 20' δεν είχαμε μπει στο ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε πως όλοι οι αγώνες χρειάζονται προσοχή από το πρώτο λεπτό, τόσο το καλύτερο για μας».

Τέλος, για την πιθανή αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος τόνισε: «Εμείς απλά συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει και αν αρχίσει το πρωτάθλημα την άλλη βδομάδα, καλώς. Αλλιώς τη μεθεπόμενη εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x