Ισπανία

Κι άλλο ρεκόρ ο Μέσι: Πλέον έχει σκοράρει κόντρα σε 37 ομάδες της Πριμέρα

Την 1η Μαΐου του 2005 ο Ροναλντίνιο του έκανε την ασίστ και ο Μέσι ξεκίνησε τα γκολ στη La Liga. Από τότε πολύ λίγες ομάδες του έχουν γλιτώσει.

Ήταν την 1η Μαίου του 2005 όταν ο Ροναλντίνιο έδινε την ασίστ σε έναν αχτένιστο νεαρό με το όνομα Λίονελ Μέσι, που δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει το πρώτο του γκολ στην Primera Division. Από τότε και μετά από τα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουέσκα, έχει καταφέρει να σημειώσει τέρμα κόντρα σε 37 ομάδες με τις οποίες έχει συναντηθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η λίστα με τα θύματα του Μέσι: Αλμπαθέτε, Ρασίνγκ, Αθλέτικ, Αλαβές, Μαγιόρκα, Μπέτις, Θέλτα, Οσασούνα, Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεκρεατίβο, Ντεπορτίβο, Ατλέτικο, Εσπανιόλ, Νάστικ, Σαραγόσα, Λεβάντε, Αλμερία, Βαλένθια, Σπόρτινγκ, Μάλαγα, Νουμάνθια, Χετάφε, Τενερίφη, Βαγιαδολίδ, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Χέρκουλες, Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Έλτσε, Εϊμπάρ, Κόρντομπα, Λεγανές, Λας Πάλμας, Τζιρόνα και Ουέσκα.

Ρεκόρ και στις ασίστ

Ο Αργετινός σταρ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στην Primera τα τελευταία 40 χρόνια, έχοντας δώσει 150 πάσες για γκολ σε 421 παιχνίδια, ξεπερνώντας τον Μίτσελ, που είχε 147 σε 404 ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x