Stoiximan Super League

Κι άλλοι… Μάνταλοι στην ΑΕΚ

Στην απόκτηση τουλάχιστον άλλων δύο παικτών με προοπτική Σούπερ Λίγκας, τύπου… Μάνταλου, προσανατολίζεται στην ΑΕΚ ο Δ. Μελισσανίδης. Κουρμπέλης, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος και Γούτας στη λίστα.

Να στελεχώσει την ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές που έχουν λαμπρό μέλλον και θα… ανελιχθούν μαζί με την ομάδα μέχρι τη Σούπερ Λίγκα προτίθεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά τους «δικούς» της Ανάκογλου και Τσουμάγκα, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» θέλει να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις τύπου Μάνταλου.

Δηλαδή ποδοσφαιριστών νεαρών σε ηλικία, αλλά με μεγάλες προοπτικές που θα εξελιχθούν μέσα από την ομάδα και θα δημιουργήσουν από τώρα έναν κορμό ομάδας Σούπερ Λίγκας. Ακόμη κι αν δεν ενταχθούν αυτή τη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας, αλλά με ένα χρόνο καθυστέρηση, όπως συνέβη στην περίπτωση του χαφ που αποκτήθηκε από την Ξάνθη.

Αυτούς «βλέπει»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο της ΑΕΚ με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και παρά τις δεδομένες δυσκολίες στην υπόθεση, υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας. Εφόσον δεν πωληθεί από τον Αστέρα Τρίπολης στη Φούλαμ (το θέμα του έχει «παγώσει» και είναι άγνωστο αν θα «ξαναζεσταθεί») ή σε άλλη ομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βάσιμες ελπίδες να αποκτήσουν τον νεαρό αμυντικό. Αρκεί, ασφαλώς, να ικανοποιήσουν και τις απαιτήσεις των Αρκάδων, που επρόκειτο να πουλήσουν τον 19χρονο άσο στην αγγλική ομάδα με 900.000 ευρώ.

Δεν είναι ο μόνος, όμως… Ο 19χρονος αμυντικός της Skoda Ξάνθης, Δημήτρης Γούτας, παραμένει στα υπόψη, όπως και δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, ο 21χρονος στόπερ Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ Νίκος Κοροβέσης.

Επί της παρούσης, πάντως, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης στόπερ έχοντας το βλέμμα της κατά βάση στο εξωτερικό, αλλά όχι μόνον… Ο Τραϊανός Δέλλας και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν δείχνουν διάθεση να βιαστούν και θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, στοχεύοντας σε ποδοσφαιριστή σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x