Γενικά

Κι επίσημα στη Νταλιάν ο Ροντόν

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε ο Ροντόν στη Νταλιάν Γιφάνγκ, όπου θα έχει προπονητή τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ξανάσμιξαν οι δρόμοι του Ράφα Μπενίτεθ και του Σαλομόν Ροντόν, καθώς μετά τη συνεργασία τους στη Νιουκάστλ, θα συνυπάρξουν και στην κινεζική Νταλιάν Γιφάνγκ.

Ο 29χρονος επιθετικός, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Instagram, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη το ποσό της μετακίνησής του από τη Γουέστ Μπρομ.

«Σήμερα ξεκινά μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου, η οποία μου δίνει ισχυρό κίνητρο. Μία νέα χώρα, μία διαφορετική κουλτούρα, ένα αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα που συνεχώς προσθέτει νέους ποδοσφαιριστές και ποιότητα και πρωτίστως, ένα πρότζεκτ με πολλές φιλοδοξίες», ήταν οι δηλώσεις του έμπειρου στράικερ κατά την παρουσίασή του.

Θυμίζουμε ότι στη Νταλιάν Γιφάνγκ, πέρα από τον Ισπανό τεχνικό, θα βρει τον Μάρεκ Χάμσικ και τον Γιανίκ Καρασκό, με την κινεζική ομάδα να χτίζει ένα έμπειρο και αξιόλογο σύνολο, ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη της.

Την περασμένη σεζόν, ο Ροντόν αγωνίστηκε ως δανεικός στις «καρακάξες» από τη Γουέστ Μπρομ, καταγράφοντας 32 συμμετοχές και 11 γκολ στην Premier League, ενώ έχει βρει δίχτυα 24 φορές σε σύνολο 77 εμφανίσεων με την εθνική της χώρας του.



Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x