Stoiximan Super League

Κι έχει να τους πει πολλά ο Μαρτίνς

Η πρώτη επιλογή του Πορτογάλου ήταν να μείνουν οι παίκτες στο Ρέντη και θα τους πει πολλά. Τόσο για τη νοοτροπία τους στο Ηράκλειο όσο και για αγωνιστικής φύσης θέματα. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μείνουν για δυο μέρες οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη, μετά την ήττα των πειραιωτών στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Είναι η πρώτη αντίδραση από πλευράς του Πορτογάλου τεχνικού μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο αλλά δεν θα είναι η μοναδική, καθώς ο 48χρονος κόουτς του Ολυμπιακού έχει να πει πολλά στους παίκτες του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η αλήθεια μάλιστα είναι πως ήθελε να δείξει στους ερυθρόλευκους πως η ήττα από τον ΟΦΗ δεν πρόκειται να περάσει στο… ντούκου και το κυριότερο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής είναι ο πρώτος που έχει αποθεώσει τους παίκτες του. Είναι αυτός που έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στους ερυθρόλευκους και στην δουλειά που γίνεται.

Έχουμε επίσης επισημάνει ότι και οι παίκτες του Ολυμπιακού από την πλευρά τους έχουν πολύ καλή άποψη για την δουλειά αλλά και τον χαρακτήρα του προπονητή τους. Ο Μαρτίνς όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι έπρεπε να κάνει κινήσεις που στόχο θα έχουν ν’ αλλάξει η κατάσταση.

Η πρώτη επιλογή του Πορτογάλου ήταν να μείνουν οι παίκτες στο Ρέντη και θα τους πει πολλά. Τόσο για τη νοοτροπία με την οποία αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο όσο και για αγωνιστικής φύσης θέματα. Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς έχει να πει πολλά στους παίκτες του αλλά θέλει να ακούσει και τις απόψεις των ερυθρόλευκων.

Αυτό πάντως που έγινε είναι μια κίνηση από πλευράς Μαρτίνς που δείχνει αντίδραση από την πλευρά του προπονητή. Αντίδραση σε πράγματα που είδε στο Ηράκλειο και σίγουρα δεν του άρεσαν. Κι αυτό από μόνο του είναι κάτι σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Το βασικό ζητούμενο όμως για τον Ολυμπιακό δεν είναι να βγάλει αντίδραση μόνο ο προπονητής του. Πρέπει να βγάλουν αντίδραση και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ντούντελανζ.

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να βγάλουν εγωισμό, να μιλήσουν μεταξύ τους, ν’ αναλύσουν πράγματα με τον προπονητή τους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που «χτίζει» πάνω σε νέα θεμέλια κι αυτή η ομάδα έχει σπουδαίες δυνατότητες. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να υπάρχει στήριξη από τους φίλους των πειραιωτών σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια.

*Για τον βοηθό που σήκωσε οφσάιντ στην φάση του Μάνου ενώ νωρίτερα είχε αφήσει τον Βουό να πλασάρει ενώ ήταν εκτεθειμένος μισό μέτρο δεν υπάρχουν λόγια. Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος για το τι είδε στις δύο φάσεις. Όπως επίσης σε μιαν ακόμα φάση στο πρώτο ημίχρονο που ο επιθετικός του ΟΦΗ ήταν οφσάιντ, σήκωσε την σημαία του όταν μπλόκαρε την μπάλα ο Γιαννιώτης και η φάση είχε τελειώσει.

*Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην έβδομη αγωνιστική και κανένας τίτλος δεν έχει κριθεί τόσο νωρίς. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει την προσπάθεια του κι αυτό ακριβώς θα κάνει. Να συνεχίσει να μάχεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x