Stoiximan Super League

Κι όμως, υπάρχουν θετικά για την ΑΕΚ

Τι κρατούν οι «κιτρινόμαυροι» από το χθεσινό ματς στο Champions League.

Σε βραδιές, όπως η χθεσινή, κόντρα σε μία ομάδα του επιπέδου της Μπάγερν Μονάχου η ΑΕΚ που επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο έχει μόνο τα θετικά να κρατήσει.

Η «Ένωση» έκανε την προσπάθειά της απέναντι στους Βαυαρούς, αλλά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνηκε στα δύο λεπτά που μπήκαν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση.

Αυτό, άλλωστε, παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

«Κάμε μια προσπάθεια, αλλά οι ομάδες αυτού του επιπέδου είναι εντελώς διαφορετικές. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ, αλλά κάποια στιγμή – αν πιέζεσαι συνεχώς – θα κουραστείς και θα κάνεις λάθη. Μην κρυβόμαστε, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Το επόμενο «παράσημο» για την ΑΕΚ είναι ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Όπως ανακοινώθηκε, στο χθεσινό ματς «κόπηκαν» 56.865 εισιτήρια και οι εισπράξεις έφτασαν κοντά στις 900 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και αυτό είναι κάτι που παραδέχθηκαν και οι Γερμανοί στις δηλώσεις τους αργότερα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Από εκεί και πέρα, ο Κόβατς και ο Νόιερ αναγνώρισαν τις δυσκολίες που συνάντησε η Μπάγερν μέχρι να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, παρότι κατάφερε να κάνει σε σύντομο διάστημα το 0-2 και να «καθαρίσει» το ματς.

Όλα αυτά τα «κρατάει» η ΑΕΚ, η οποία τώρα οφείλει να στρέψει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Άρη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη διάθεση του Ουζουνίδη επιστρέψει ο Λιβάγια που ήταν τιμωρημένος για το ματς με την ομάδα του Μονάχου, ενώ εκτός παραμένουν οι Λόπες και Μοράν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x