Ιταλία

Κιελίνι: «Δεν είμαστε ανίκητοι»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι τόνισε πως η Γιουβέντους δεν είναι άτρωτη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρονάλντο και τον Μπέπε Μαρότα.

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, που δήλωσε πως η Γιουβέντους δεν είναι ανίκητη, την ίδια στιγμή που «έσταξε μέλι» για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπέπε Μαρότα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο είναι απίθανος, η θέληση του να βελτιώνεται στα 33 του είναι τεράστια. Η νοοτροπία του νικητή έχει καταφέρει να γεμίσει το κενό του Μπουφόν. Ο Κριστίανο είναι ένα σημείο αναφοράς. Εκτός από τους στόχους του, βοηθά στο σκοράρισμα. Τον βλέπω ήρεμο και δουλεύει με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του».

Για το αν η Γιουβέντους είναι ασυναγώνιστη: «Σε καμία περίπτωση. Αν δεν αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με τον σωστό τρόπο ή αν χάσουμε το μυαλό μας, γινόμαστε ευάλωτοι και τρωτοί όπως όλοι οι άλλοι. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης μας έχουν κάνει να μάθουμε από τα λάθη μας».

Για το ποιες ομάδες θεωρεί ανταγωνιστικές: «Η Νάπολι και η Ίντερ είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές μας για το πρωτάθλημα. Η Μίλαν μεγαλώνει και η Ρόμα είναι νεανική ομάδα, αλλά νομίζω ότι στοχεύουν στην Ευρωπαϊκή έξοδο, το Champions League».

Για τον Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όλοι στη Γιουβέντους τον εκτιμούν. Είναι εκπληκτικό πόσο γενναιόδωρος και ανιδιοτελής επιθετικός είναι. Δεν τον θεωρώ αντίπαλο μου».

Σχετικά με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα: «Ο Μαρότα μπορούσε να κάνει τα πάντα ως διευθυντής με τον επαγγελματισμό του και τις ανθρώπινες ικανότητες που διαθέτει. Ποτέ δεν άκουσα κάποιον να μιλάει άσχημα για αυτόν. Δεν περίμενα να αποχωρήσει, αλλά αισθάνομαι μόνο ευγνωμοσύνη και αγάπη για αυτόν».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x