Ιταλία

Κιελίνι: «Τώρα πανηγυρίζουμε κι αυτοί είναι σπίτι τους»

Γεμάτες από… καρφιά εναντίον του Λορέντσο Ινσίνιε ήταν οι δηλώσεις του Τζόρτζιο Κιελίνι, μετά την κατάκτηση του scudetto από τη Γιουβέντους!

Μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Γιουβέντους, με 0-1 στο Τορίνο, χάρη στην οποία οι «παρτενοπέι» είχαν πάρει προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος, ο Λορέντσο Ινσίνιε είχε δηλώσει… ευθαρσώς: «Έχασαν έναν τελικό; Είναι συνηθισμένοι».

Τελικά, τα… κόζια άλλαξαν και μετά το χθεσινό 0-0 της Γιουβέντους με τη Ρόμα, η «γηραιά κυρία» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, για έβδομη διαδοχική χρονιά! Ο Τζόρτζιο Κιελίνι φαίνεται πως… το κρατούσε μανιάτικο στον Ινσίνιε, με αποτέλεσμα να… ξεσπάσει.

«Χάσαμε τους τελικούς του Champions League, γιατί τους παίξαμε. Αυτοί αποφάσισαν να μείνουν στους "32", είναι επιλογές... Στη ζωή χρειάζεται σεβασμός κι όταν έχεις έλλειψη, πληρώνεις τις συνέπειες. Μίλησαν πολύ γρήγορα και το πλήρωσαν. Διατηρήσαμε τη σιωπή μας όταν έπρεπε να το κάνουμε και τώρα το απολαμβάνουμε. Πιστεύω ότι αυτοί που μιλούν βιαστικά και λένε βλακείες έχουν κάνει λάθος γιατί εάν ένα πράγμα δεν πρέπει να πειράξεις, αυτό είναι η υπερηφάνεια της Γιουβέντους», ήταν το... πρώτο χτύπημα του Ιταλού στόπερ της Γιουβέντους.

Ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Όλα όσα λένε για τους διαιτητές, το VAR και τους τελικούς μας δίνουν δύναμη. Τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε κι αυτοί να είναι σπίτι τους, πιο λυπημένοι από εμάς. Αυτά τα συναισθήματα είναι το αίμα που κυλά στη ζωή μας. Μόνο αυτοί που έχουν κερδίσει, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να βρεις την ενέργεια σε κάθε ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x