Champions League

Κιμπεμπέ: «Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή»

Ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ δεν έκρυψε την χαρά του μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησε ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Το γκολ αυτό σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον αλλά και για την ομάδα του, καθώς έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Ο Γάλλος αμυντικός μετά από το παιχνίδι έκανε κάποιες δηλώσεις στο «RMC Sport».

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Το να ανοίγεις το σκορ στο Champions League κόντρα σε μια τόσο σπουδαία ομάδα είναι μια ανταμοιβή για όλη την σκληρή δουλεία που έχεις κάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα αλλά πιο πολύ για την νίκη της ομάδας μου. Θα το θυμάμαι για μια ζωή. Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος βασίζεται στην τακτική, μας δείχνει αρκετά βίντεο και αυτό φάνηκε σήμερα», υπογράμμισε ο 23χρονος άσος.

Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση της τριάδας Μαρσιάλ, Ράσφορντ και Λίνγκαρντ, λέγοντας: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στο να μαρκάρεις αυτούς τους παίκτες, είναι όλοι τους πολύ ποιοτικοί αλλά ξέραμε πως να τους αντιμετωπίσουμε λόγω της καλής δουλειάς στην προπόνηση μας».

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x