Stoiximan Super League

Κίνδυνος για ηχηρές «καμπάνες» για Θεοδωρίδη-Δημητριάδη

Βαρύτατες κυρώσεις, από πρόστιμο μέχρι και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, κινδυνεύουν να υποστούν Σάββας Θεοδωρίδης και Βασίλης Δημητριάδης για τη συμπεριφορά τους στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Με βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για αρκετό καιρό κινδυνεύουν Σάββας Θεοδωρίδης και Βασίλης Δημητριάδης μετά την κλήση τους σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Ο πρώτος παραπέμπεται για «υβριστική συμπεριφορά –έργω ή λόγω- προς τους διαιτητές», που βάσει κανονισμού επισύρει πρόστιμο από 1.000 έως 12.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 15 ημέρες έως 1 μήνα, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός κινδυνεύει ως συνυπεύθυνη με πρόστιμο ως 30.000 ευρώ.

Ο Βασίλης Δημητριάδης παραπέμπεται να απολογηθεί για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, προκειμένου να παραδώσει στους διαιτητές τα καθιερωμένα αναμνηστικά. Έτσι κινδυνεύει να τιμωρηθεί βάσει του άρθρου περί
«δυσφήμισης του αθλήματος», που προβλέπει για τον ίδιο και την ΠΑΕ πρόστιμο 20.000 έως 50.000 ευρώ, αλλά και γι’ αυτόν απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τουλάχιστον για 3 μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x