Ισπανία

Κίνδυνος να χάσει το Euro αν βιαστεί να επιστρέψει ο Ρονάλντο

Παραπάνω από απαραίτητος είναι για τη Ρεάλ ο Ρονάλντο στην τελική ευθεία της σεζόν. Οι γιατροί όμως προειδοποιούν πως υπάρχει κίνδυνος να χάσει το Euro αν βιαστεί να επιστρέψει.

Η παρουσία του Ρονάλντο κρίνεται απαραίτητη στην τελική «μάχη» της Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Πορτογάλο άσο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, δεν είναι και τόσο απλά και θα πρέπει να υπολογίσει και να «ζυγίσει» αρκετούς παράγοντες.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι γιατροί προειδοποιούν τον Ρονάλντο ότι μια βιαστική επιστροφή, μπορεί να δημιουργήσει θέμα ενόψει του Euro.

Μάλιστα, ο γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας, Νούνο Κάμπος, έχει εκφράσει τις ανησυχίες του στον παίκτη της Ρεάλ, τον οποίο προειδοποίησε πως θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον ως τις 10 Μαΐου, αν δεν θέλει να ρισκάρει τυχόν υποτροπή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι οι «μερένχες» δεν μπορούν να τον υπολογίζουν ενόψει του επαναληπτικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη βδομάδα, αλλά και το σημαντικό ματς με τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική της Πριμέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x