Αγγλία

Κίνδυνος τιμωρίας για Μουρίνιο – H FA επιβεβαίωσε ότι έβριζε στην τηλεόραση στα πορτογαλικά

Η αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έβρισε στα πορτογαλικά, μιλώντας στην τηλεόραση μετά τη νίκη με ανατροπή της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ.

Έρευνα διενεργούσε η FA (αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) εδώ και λίγο καιρό, για τους ισχυρισμούς ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε χρησιμοποιήσει απρεπή γλώσσα στα πορτογαλικά, μιλώντας στην τηλεόραση μετά τη νίκη με ανατροπή 3-2 της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ επί της Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Πλέον έχει επιβεβαιωθεί ότι ο «Special One», με τη βοήθεια των ειδικών που προσέλαβε η FA για να διαβάσουν τα χείλη του, ψιθύρισε «fodas filhos de puta», που μεταφράζεται ως «άντε γ@....τε που….νας γιοι», στη μητρική του γλώσσα, τα πορτογαλικά.

Άνθρωπος της FA είπε πως έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον Ζοσέ Μουρίνο για προσβλητική και απρεπή γλώσσα.

«Υποστηρίζεται ότι η γλώσσα του στο τέλος της αναμέτρησης, όπως καταγράφηκε από τα τηλεοπτικά πλάνα, ήταν καταχρηστική ή / και προσβλητική και / ή ακατάλληλη. Έχει περιθώριο μέχρι τις 18:00 στις 19 Οκτωβρίου 2018 να απαντήσει στην κατηγορία».

Πλέον ο προπονητής της Γιουνάιτεντ κινδυνεύει με τιμωρία που μπορεί να τον κρατήσει για αρκετό καιρό μακριά από τον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x