Αγγλία

Κινείται δυναμικά για Λόνγκσταφ η Γιουνάιτεντ

Ένα ποσό μεγαλύτερο των 55 εκατομμυρίων ευρώ καλείται να πληρώσει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να φέρει στο «Όλντ Τράφορντ» τον ταλαντούχο μέσο της Νιουκάστλ.

Την περίπτωση του 21χρονου μέσου της Νιούκαστλ, Σιν Λόνγκσταφ, εξετάζουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο νεαρός Άγγλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν έπαιξε σε 9 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν στο μπλοκάκι του νυν προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, από τη σεζόν 2017-18 που αγωνιζόταν ως δανεικός στη Μπλάκπουλ.

Βέβαια, το αφεντικό της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, αξιώνει περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, δηλαδή περισσότερα από όσα κόστισε η μεταγραφή του Γουάν Μπισάκα από την Κρίσταλ Πάλας!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει φέτος να κινηθεί με σωστή στρατηγική στη μεταγραφική περίοδο, κοιτώντας περισσότερο νεαρούς παίκτες της εγχώριας αγοράς με προοπτική για το μέλλον, όπως ο Γουάν Μπισάκα και ο Ντάνιελ Τζέιμς, που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ, τακτική που είχε εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα την έλλειψη χημείας στα αποδυτήρια της ομάδας.

Επιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x