Πορτογαλία

Μπάχαλο η Μπενφίκα: Ο πρόεδρός της αρνήθηκε μυθική πρόταση των Κινέζων για τον Μήτρογλου!

Κινεζική ομάδα προσέφερε 45 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου, όμως ο πρόεδρος της Μπενφίκα δεν δέχτηκε την πρόταση, όπως αποκάλυψε Πορτογάλος μάνατζερ.

Άνω κάτω φαίνεται πως έχει κάνει την Μπενφίκα η… μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, αφού, σύμφωνα με Πορτογάλο μάνατζερ, ο Έλληνας επιθετικός είχε δεχτεί πρόταση, που έφτασε ακόμη και τα 45 εκατ. ευρώ, πριν συμφωνήσει να πάει στην Μαρσέιγ για 15 «χαρτιά».

Ο Πάουλο Τεσέιρα δημοσίευσε στο Facebook ένα έγγραφο της κινεζικής Tianjin Quanjian, στο οποίο αναφέρεται η πρόταση 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, συν 5 εκατομμύρια μπόνους επίτευξης στόχων.

inner

Όπως ισχυρίζεται ο Πορτογάλος, όταν ο πρόεδρος της Μπενφίκα αρνήθηκε την επίσημη πρόταση που κατατέθηκε, οι Κινέζοι επέστρεψαν με προφορική πρόταση 45 εκατ. ευρώ. Ο Λουίς Φελίπε Βιέιρα επανέλαβε την αρνητική απάντηση, ισχυριζόμενος πως είναι αδύνατον για την Μπενφίκα να βρει αντικαταστάτη για τον Έλληνα επιθετικό.

Κάτι ακόμα που ισχυρίζεται ο Τεσέιρα είναι πως ο Βιέιρα τού ανέφερε σε μία συζήτηση που είχαν: «Αύριο θα δεις στην A' Bola μια είδηση, που θα λέει ότι αυτός δεν ήθελε να πάει στην Κίνα. Μην ανησυχήσεις, εγώ την έβαλα»!

Την άρνηση του Μήτρογλου να ταξιδέψει στην Κίνα αναφέρει και η επίσημη θέση της Μπενφίκα, με δεδομένο πως η σύζυγός του είναι έγκυος και δεν θα μπορούσε να τον ακολουθήσει.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει φέρει αναστάτωση στο εσωτερικό της Μπενφίκα, αφού αρκετός κόσμος κατηγορεί τον Βιέιρα για την πώληση του διεθνούς επιθετικού λίγους μήνες αργότερα, στη Μαρσέιγ, με το 1/3 της τιμής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x