Stoiximan Super League

Κινήσεις με γαλλικό «άρωμα» στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα αναμένονται στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα και οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν έντονα περιπτώσεις με γαλλικό... άρωμα ελέω Φρανσουά Μοντεστό.

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της καθώς απομένουν λίγες ακόμα μέρες μέχρι να “πέσει η αυλαία” και είναι εύκολο αντιληπτό πως η Δευτέρα αναμένεται να είναι γεμάτη εξελίξεις σε πολλά “μέτωπα”.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός παραμένει στο “κόλπο” για την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Παραγουανό στράικερ, παρά τις υψηλές απαιτήσεις του παίκτη. Ο λόγος έχει να κάνει με την επιθυμία του Πάουλο Μπέντο για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής και οι ιθύνοντες των “ερυθρόλευκων” θέλουν να κάνουν το χατίρι στον 47χρονο τεχνικό.

Ένα στοιχείο όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο έχει να κάνει με τη δραστηριοποίηση των “ερυθρόλευκων” σε επιλογές που έχουν γαλλικό “άρωμα”, με τον Φρανσουά Μοντέστο να έχει κάποιες σημαντικές επαφές.

Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει εντοπίσει δύο – τρεις καλές περιπτώσεις τόσο για το κέντρο της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών όσο και για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Μοντέστο είναι σε “ανοιχτή γραμμή” με τους συμπατριώτες του κι ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις σήμερα με κεντρικό αμυντικό που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Ο Μοντέστο είναι αυτός λοιπόν που έχει αναλάβει τις επαφές για το συγκεκριμένο θέμα και απομένει να φανεί αν τελικά θα γίνει η μεταγραφή που προσπαθεί να κάνει ο Κορσικανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x