Stoiximan Super League

Κιτρινόμαυρη πανστρατιά

Λαϊκός ξεσηκωμός στις τάξεις της ΑΕΚ για το «τελικό» την Κυριακή απέναντι στον Πανθρακικό. Ντέμης, Μελισσανίδης, Μαύρος και άλλοι στις κερκίδες. «Κέρδισε» τους παίκτες με το καλημέρα ο Δέλλας.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να δώσει την Κυριακή τον κρισιμότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της και δεν θα είναι μόνη… Στον τελικό παραμονής απέναντι στον Πανθρακικό αναμένεται δυναμικό «παρών» από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και από ανθρώπους που έχουν σημαδέψει με τον έναν ή άλλον τρόπο την ιστορία της και αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε μπορεί να τους χωρίζει ή να τους πικραίνει θα ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους.

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης σε συνδυασμό με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από εμβληματικές μορφές όπως οι Δέλλας, Ζήκος και Μπορμπόκης έχουν συσπειρώσει τον κόσμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Θωμάς Μαύρος, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, καθώς και άλλοι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει την ΑΕΚ εντός ή εκτός γηπέδου.

Τους κέρδισε ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας κέρδισε με το «καλημέρα» τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ασφαλώς όχι με τις προπονητικές του ικανότητες, αφού αυτές μένει να φανούν προσεχώς, αλλά με την ομιλία και τα λόγια του. Από την πρώτη στιγμή έδωσε βάση στην ψυχολογία της ομάδας θέλοντας να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών, καθώς αναγνωρίζει πως έχουν βαρύ φορτίο στις πλάτες τους. Πέραν όλων αυτών, στα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα, ο «Κολοσσός» δεν θα προχωρήσει σε φοβερές και τρομερές αλλαγές που μπορεί να κάνουν άνω-κάτω την ομάδα, παρά σε μικρές κινήσεις που θεωρεί πως μπορούν να βελτιώσουν ουσιαστικά την ομάδα. Η αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, τα περισσότερα «πατήματα» στην αντίπαλη περιοχή και το πρέσινγκ είναι κάποια από αυτά τα στοιχεία…

Όσο για τα πλάνα του νέου τεχνικού, ακόμη δεν έχουν γίνει σαφή. Το δεδομένο είναι πως εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κορδέρο και Φουρτάδο, ενώ με ένα χτύπημα που σε πρώτη φάση δεν εμπνέει ανησυχία αποχώρησε από το πρόγραμμα ο Φούντας. Το ευχάριστο είναι πως Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Τσουμάγκας είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x