Ιταλία

Κλαβάν: «Το επίπεδο στην Ιταλία είναι ανώτερο από την Premier League»

Τη σύγκριση αγγλικού-ιταλικού πρωταθλήματος έκανε ο Ράγκναρ Κλαβάν, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του στην Κάλιαρι.

Την άποψή του αναφορικά με το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ράγκναρ Κλαβάν. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ δεν δίστασε να συγκρίνει τα δύο πρωταθλήματα, αγγλικό-ιταλικό, ενώ παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του στην Κάλιαρι Ρολάντο Μαράν.

«Μπορώ να πω πως το επίπεδο της Serie A είναι ανώτερο από το αγγλικό και πιο δυνατό» ανέφερε σε δηλώσεις του στο «Gazzeta dello sport» ο 32χρονος αμυντικός.

«Η νοοτροπία εδώ παίζει μεγάλο ρόλο ανεξάρτητα από το που παίζεις. Αν δεν έχεις τη σωστή συγκέντρωση μπορεί να χάσεις από πιο αδύναμες ομάδες. Οι ομάδες που θαυμάζω είναι η Γιουβέντους και η Νάπολι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η Γιούβε πήγε δύο φορές στον τελικό του Champions League τα τελευταία τέσσερα χρόνια» συμπλήρωσε.

Όσο για την μετακίνησή του την τελευταία μέρα των μεταγραφών από τους «κόκκινους» στην Κάλιαρι ανέφερε:

«Ήθελα να έρθω εδώ για να ανακαλύψω ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα και να αγωνιστώ σε έναν ιστορικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντέγιαν Λόβρεν που με έφερε σε επαφή με τον Ντάριο Σρνα και με έπεισε να έρθω στην ομάδα. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, η ομάδα και οι οπαδοί εξαιρετικοί, οπότε είναι το ιδανικό μέρος για εμένα» τόνισε.

«Οι Κλοπ και Μαράν έχουν κάποιες ομοιότητες, καθώς έχουν έναν πολύ απλό τρόπο να σε βοηθούν ειδικά τους αμυντικούς. Όταν κάνεις κάτι λάθος και οι δύο τους θα κάτσουν να σε βοηθήσουν μέχρι να το καταλάβεις, είτε είναι στην προπόνηση είτε στο παιχνίδι» προσέθεσε ο Εσθονός στόπερ.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x