Stoiximan Super League

Κλάους: «Να καταφέρουμε να σωθεί ο ΠΑΣ»

Ο σκόρερ της νίκης του ΠΑΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό, Στέφανος Αθανασιάδης, επισήμανε πως αυτό το τρίποντο ήταν η μεγάλη νίκη που έψαχνε η ομάδα για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ένας Κλάους από τα παλιά έκανε την εμφάνιση τους στους «Ζωσιμάδες» και χάρισε τη νίκη και τους τρεις πόντους στον ΠΑΣ Γιάννενα, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος φορ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και στάθηκε, μιλώντας στη NOVA, στη σημασία της επιτυχίας κόντρα στον ΠΑΟ.

«Είναι μια σπουδαία νίκη για να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να σωθεί η ομάδα. Ψάχναμε μια μεγάλη νίκη. Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε κι εκεί μια νίκη. Βγαίνει πολύ άγχος στους ποδοσφαιριστές. Δεν θα έπρεπε, αλλά εδώ που φτάσαμε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Στο ποδόσφαιρο όμως είτε σκοράρεις στο πρώτο λεπτό, είτε στο 90' είναι 3 βαθμοί».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο ίδιος περίμενε αυτή τη σεζόν να έχει καλύτερη συγκομιδή στο σκοράρισμα απάντησε: «Ήταν χαμένη χρονιά η τελευταία μου στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω όμως να το σκέφτομαι. Σκοπός μου είναι να τα αφήσω πίσω αυτά. Εδώ που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε μαζεμένα μεγάλα ματς μέχρι τώρα, αλλά και στη συνέχεια έχουμε εξίσου δύσκολο πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x