Ο Ιβάν Κλάσνιτς ήταν ένας από τους κορυφαίους Κροάτες ποδοσφαιριστές μέχρι η νεφρική ανεπάρκεια να τον οδηγήσει στην ανάγκη μεταμόσχευσης. Από το 2007 ο άλλοτε άσος της Βέρντερ έχει υποβληθεί σε τρεις μεταμοσχεύσεις, που όμως δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην υγεία του. Ο ίδιος ταλαιπωρείται πολύ και λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή για να επιβιώσει, παίρνοντας καθημερινά 20 χάπια!

«Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι ένας άνθρωπος όπως εγώ αγωνίζεται καθημερινά για τη ζωή του επειδή κάποιος άλλος δεν έδωσε την απαιτούμενη προσοχή. Πόσο καιρό θα αντέξω; Μόνο ο Θεός ξέρει. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς, ούτε η οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος Κροάτης επιθετικός στις δικαστικές αίθουσες.

Πρωτόδικα είχε επιδικαστεί στον Κλάσνιτς αποζημίωση 100.000 ευρώ συν τα ιατρικά έξοδα, αλλά οι γιατροί της Βέρντερ κατέθεσαν έφεση. Πλέον όμως το Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο εξετάζει το ενδεχόμενο αποζημίωσης 3 εκατ. ευρώ!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ