Champions League

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι του Μπενάτια, γκολ του Σανέ»

Τον συμπατριώτη του, Μάικλ Όλιβερ, δικαίωσε ο κορυφαίος διαιτητής των τελευταίων ετών, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολιάζοντας στην τηλεόραση του SkySports.

Τον συμπατριώτη του, Μάικλ Όλιβερ, δικαίωσε ο κορυφαίος διαιτητής των τελευταίων ετών, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολιάζοντας στην τηλεόραση του SkySports τις αμφισβητούμενες φάσεις των προημιτελικών του φετινού Champions League και όσα συνέβησαν σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη.

Ο Άγγλος ρέφερι, έχοντας διαιτητεύσει oρισμένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα, προτού αποχωρήσει για να συνεχίσει ως μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Σουδικής Αραβίας, μίλησε για τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων στο «Etihad» και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ορθά ο Μάικλ Όλιβερ καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού της Ρεάλ με τη Γιουβέντους, παρά τις διαμαρτυρίες και τις φωνές των Ιταλών περί «κλοπής» της πρόκρισης...

Μάλιστα, σχολίασε πως έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Σανέ πριν την ανάπαυλα της ρεβάνς της Σίτι με τη Λίβερπουλ στο Etihad, αφού η μπάλα πήγε στον Γερμανό από τον Μίλνερ και όχι από συμπαίκτη του, ενώ υποστήριξε πως έπρεπε να δοθεί φάουλ του Στέρλινγκ στον Φαν Ντάικ πριν από το πρώτο γκολ, με τον Ολλανδό όμως ν' αδικεί τον εαυτό του σταματώντας για να γκρινιάξει και συνεχίζοντας με αποτέλεσμα να χάσει τη μπάλα.

Όσο για την αποβολή του Μπουφόν, είχε να πει ότι «δεν μπορώ να έχω άποψη αφού δεν μπορώ να γνωρίζω τι μπορεί να έχει πει στον Όλιβερ».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x