Stoiximan Super League

«Κλειδί» ο Πάρντο για το θέμα του κυνηγού

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλη προσθήκη ο Ολυμπιακός. Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει το θέμα του Φελίπε Πάρντο. Ποιοι οι δύο βασικοί ρόλοι. Στο προσκήνιο οι Μπάμπα-Τέγιο.

«Παίζει» και για άλλη προσθήκη στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει Μιραλάς, Χατζισαφί και Ιγκόρ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και δεν αποκλείεται να κάνουν κι άλλη κίνηση, ίσως και δύο, καθώς είναι ανοιχτό να πάρουν και έναν τερματοφύλακα για πίσω από τον Προτό.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το θέμα Φελίπε Πάρντο σε ό,τι αφορά το θέμα του κυνηγού (που θα παίζει στα «φτερά) και υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Αυτό λέει η λογική, αλλά αυτό προκύπτει και από το ρεπορτάζ. Πρώτον, ο Κολομβιανός εξτρέμ, ο οποίος πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Ναντ στο δεύτερο μισό της σεζόν, συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο ομάδων από τη Νότια Αμερική, αλλά και από την Ευρώπη. Οπότε, μπορεί να αποτελέσει παρελθόν μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο.

Επιπροσθέτως, είναι πιθανό ο Πάρντο να έχει αισθητά μειωμένο χρόνος συμμετοχής από εδώ και πέρα, εφόσον παραμείνει. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει την ίδια διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή του με αποτέλεσμα είτε να μην ξεκινάει στα ματς ή όταν είναι βασικός να μην «βγάζει» 90λεπτο. Με τον Μιραλάς, που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αρκετά στα «φτερά», να υπάρχει πλέον στο ρόστερ και τον Σεμπά να δείχνει ανεβασμένος, είναι πολύ πιθανό να «ψαλιδιστεί» η παρουσία του Πάρντο στο χορτάρι.

Σίγουρα, είναι κάτι που δεν θέλει με τίποτα ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών. Για έναν επιπλέον λόγο αυτήν τη φορά. Πλησιάζει το Μουντιάλ της Ρωσίας και ο Πάρντο ξέρει ότι αν παίζει λίγο, τότε θα μειωθούν αρκετά οι πιθανότητες να βρεθεί στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Χοσέ Πέκερμαν.

Οπότε, αν αποχωρήσει ο Πάρντο, ο οποίος έχει 23 συμμετοχές και 4 γκολ στην τρέχουσα σεζόν, τότε θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα κάνει κι άλλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Στο προσκήνιο παραμένουν πάντα τα ονόματα των Τζόναθαν Μπαμπά (παίζει στα «φτερά» και στην κορυφή) της Σεντ Ετιέν, που τον ξέρει πολύ καλά ο Όσκαρ Γκαρθία από την κοινή τους παρουσία στον γαλλικό σύλλογο, αλλά και του Κριστιάν Τέγιο (παίζει κυρίως στα «φτερά») της Μπέτις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x