Stoiximan Super League

«Κλειδώνει» την 5η θέση και κοιτάει ψηλότερα ο Άρης

Αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα τεθεί ο Άρης σήμερα στις 19:00 στην τελευταία αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Με την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League (19:00, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από τον Ολυμπιακό επιθυμούν να πάρουν νικηφόρο αποτέλεσμα από το ματς και βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 37 βαθμούς.

Έπειτα από το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» τιμωρηθούν ουσιαστικά βγαίνουν από την διεκδίκηση της πεντάδας, ενώ αυτό σε συνδυασμό με την ήττα του Ατρόμητου (1-0) από την ΑΕΚ, βοηθούν τον Άρη να έχει πιθανότητες για την διεκδίκηση και της τέταρτης θέσης αλλά και για διατήρηση της πέμπτης.

Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στη διάθεση του τον Μαρτίν Τόνσο, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί ως βασικός, αλλά και τον Νικολά Ντιγκινί που αναμένεται να μην πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής καθώς υπάρχει πιθανότητα υποτροπής του τραυματισμού του. Επιπλέον στην αποστολή, έπειτα από τρεις μήνες και την επέμβαση του στο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, είναι ο Ούγκο Σόουζα. Ωστόσο δεν βρίσκονται στην αποστολή ο Μιχάλι Κόρχουτ και ο Μιγκέν Μπάσα, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι που στις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετώπισαν αρκετά δυνατούς αντιπάλους απέχουν από τις νίκες για τέσσερα ματς και θα αγωνιστούν στο σημερινό ματς χωρίς τον τιμωρημένο Τομάς Τζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι αλλά και τον Ματίας Οριουελά ο οποίος είναι τραυματίας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x