Αγγλία

Κλείνει Φρεντ η Γιουνάιτεντ, παζάρια για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής εν όψει της νέας σεζόν βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σαχτάρ για την απόκτηση του Φρεντ.

Και το μεταγραφικό παιχνίδι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι αρχίζει με δυναμικό τρόπο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, προσανατολίζεται να ενισχύσει κυρίως τη μεσαία της γραμμής το φετινό καλοκαίρι και όπως μεταδίδει αυτή την ώρα ο «Guardian» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Φρεντ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η «χρυσή τομή» με τους Ουκρανούς, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Άγγλοι θα βρεθεί περίπου στα 50 εκατ. ευρώ με τον 25χρονο Βραζιλιάνο να προορίζεται για παρτενέρ του Νεμάνια Μάτιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, από τη στιγμή που τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχει ούτε ο Μάικλ Κάρικ, ούτε ο Μαρουάν Φελαϊνί που οδεύει προς Μίλαν.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο για την παραχώρηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αλλά η υπόθεση για τους «κόκκινους διαβόλους» μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Οι απαιτήσεις των «λατσιάλι» αγγίζουν τα 100 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι σε καμία περίπτωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέσει, αφού έδωσαν λιγότερα για να αποκτήσουν τον Ρομέλου Λουκάκου και περίπου ένα ανάλογο ποσό για να αποκτηθεί ο Πολ Πογκμπά από την πρωταθλήτρια Ιταλίας και φιναλίστ – τότε – Champions League, Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x