Γαλλία

Κλείνει Κουτίνιο η Παρί, για να έχει φίλο… ο Νεϊμάρ

Την πρόθεση της Παρί να εντάξει στο ρόστερ της τον Φελίπε Κουτίνιο, αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα «Diaro AS» αναφέροντας μάλιστα ότι οι «Παριζιάνοι» τον θέλουν, για να έχει ο Νεϊμάρ… φίλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Diario AS» είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την βόμβα «Κουτίνιο». Η ομάδα της Γαλλίας φαίνεται να προσφέρει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια για να αποσπάσει το χρυσό ναι του παίκτη, ο οποίος δεν είναι χαρούμενος στην Βαρκελώνη και… ψάχνεται.

Το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος επιζητά μια αλλαγή περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την τιμωρία που επιβλήθηκε στην Τσέλσι που την βγάζει εκτός συναγωνισμού, φαίνεται να έχει ανάψει για τα καλά την υπόθεση.

Μάλιστα, η Παρί φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει αρκετά περισσότερα λεφτά αν χρειαστεί, αφού οι πωλήσεις τον Καβάνι και Μενιέ αναμένεται να γεμίσουν τα ταμεία της.

Πάντως σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα η μεταγραφή του Κουτίνιο δεν αφορά μόνο την βελτίωση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά αφορά και την βελτίωση της ψυχολογίας του σταρ της ομάδας, Νεϊμάρ, ο οποίος δείχνει πλήρως απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα και ψάχνει… φίλο

Επιμέλεια: Χρίστος Πετσόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x