Stoiximan Super League

Κλείνει τερματοφύλακα, πλησιάζει σε Νταμπό ο Ολυμπιακός

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν στο μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού.

Το αποψινό παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν είναι σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ως στόχο να επιστρέψει μετά από έναν χρόνο απουσίας στους ομίλους του Champions League.

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός δεν προχωράει τις επόμενες κινήσεις του όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες αμέσως μετά το παιχνίδι στην Τσεχία θα κλείσουν τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα και τον 16χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Μάλιστα, το πιθανότερο είναι πως η μεταγραφή θα κλείσει την Τετάρτη, την επομένη δηλαδή του αγώνα με την Πλζεν και έτσι θα κλείσει άλλο ένα κενό του ρόστερ του.

Στο μεταξύ, η περίπτωση του Μπριάν Νταμπό παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και ίσως εντός της εβδομάδας έχουμε εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Ναντ έκανε πίσω για την απόκτηση του Γαλλοαφρικανού μέσου της Φιορεντίνα. Αυτό έρχεται ως συνέχεια των αντίστοιχων πληροφοριών από την Ιταλία πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβάδισμα για την απόκτηση του 27χρονου χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x