Champions League

Κλείνει θέση στους «8» η Ατλέτικο!

Με το 4-2 του πρώτου αγώνα να της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται απόψε στις 21:45 την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την φάση των «16» του Champions League.

Μετά το… φεστιβάλ γκολ και το 4-2 στο «Bay Arena», η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται με το… 1,5 πόδι στην επόμενη φάση του Champions League, με τη σημερινή ρεβάνς στις 21:45 (Cosmote Sport 2) απέναντι στη Λεβερκούζεν να κρίνεται μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από την δύσκολη εκτός έδρας ενάντια στην Γρανάδα με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκριεζμάν στα τελευταία λεπτά, αποτέλεσμα που τους διατήρησε στην 4η θέση της Λα Λίγκα.

Οι «ασπιρίνες» απ’ την άλλη, απέτυχαν να νικήσουν εντός έδρας την Βέρντερ Βρέμης (1-1) και συνέχισαν το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, καθώς αγνοούν την χαρά της νίκης απ’ τις 17 Φεβρουαρίου και το 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ.

Στα αγωνιστικά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκάμπι και Φιλίπε Λουίς, καθώς και στους τραυματίες Γκαμεϊρό, Φερνάντεζ και Τιάγκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόρες και Σάβιτς.

Στην… αντίπερα όχθη, οι «πονοκέφαλοι» για τον Ταϊφούν Κορκούτ μοιάζουν αμέτρητοι, καθώς βρίσκονται εκτός πλάνων για το αποψινό ματς οι τιμωρημένοι Τσαλχάνογλου και Χάινριχ, οι τραυματίες Μπέντερ, Κίσλινγκ, Τα, Τοπράκ, αλλά και ο Χάφερτς λόγω… εξετάσεων!

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοδίν, Χιμένεθ, Ερνάντεζ, Καράσκο, Νίγκεθ, Κόκε, Παρτέι, Γκριεζμάν, Κορέα

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Ντα Κόστα, Γιεβντάι, Ντράγκοβιτς, Βέντελ, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Καμπλ, Μπελαράμπι, Φόλαντ, Μπραντ, Τσιτσαρίτο

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x