Super League 2

Κλείνει την Παιανία για προπονητικό ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει προπονήσεις στην Παιανία και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διατηρήσει το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο για όλη τη σεζόν.

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και ένα δεκαπενθήμερο ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αρχίσει να κάνουν τις προπονήσεις τους, οι οποίες διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Μάλιστα, η Ελαφρά Ταξιαρχία αναμένεται να διατηρήσει το εν λόγω προπονητικό κέντρο το οποίο χρησιμοποιούσε και ο Παναθηναϊκός επί ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη, για όλη τη φετινή χρονιά.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας και θέλουν να βάλουν 4-5 πινελιές ακόμη.

Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά, θα αποκτηθεί σίγουρα ένας δεξιός μπακ με τους «κυανόλευκους» να διατηρούν σταση αναμονής στο θέμα του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, ο οποίος παραμένει άγνωστο εάν θα μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα ή αν θα αποχωρήσει. Ο Μανώλης Τζανακάκης «τσεκάρεται», επίσης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει υπάρξει ακόμη η παραμικρή προσέγγιση προς τον ποδοσφαιριστή.

Θα αποκτηθεί ένας νεαρός τερματοφύλακας για τρίτος, με το όνομα του Χαράλαμπου Τσούλφα που αγωνιζόταν στην 4η κατηγορία της Ιταλίας να... παίζει αρκετά, ενώ ακόμη εξετάζονται παίκτες για τη θέση του στόπερ, του εξτρέμ και του φορ με το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα να βλέπει και περιπτώσεις από την αγορά του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x