Γερμανία

Κλείνει τον Σάντος η Μπάγερ Λεβερκούζεν

Κάτοικος Λεβερκούζεν αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι ο Ντάγκλας Σάντος, με τη Μπάγερ να δίνει 15 εκατομμύρια ευρώ στο Αμβούργο για να τον αποκτήσει.

Είτε κερδίζει την (επ)άνοδό του στην Bundesliga, είτε όχι, το Αμβούργο αντιμετωπίζει δυσκολίες στα οικονομικά του. Κάπως έτσι, η πώληση παικτών ακόμα και πρωτοκλασάτων φαντάζει… μονόδρομος για τους «λιμανίσιους»!

Μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, φαίνεται πως είναι και αυτή του βασικού και αναντικατάστατου Ντάγκλας Σάντος. Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπάγερ Λεβερκούζεν…

Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ της «Bild», το Αμβούργο θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, από την εν λόγω μεταγραφή. Η οποία, όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

Ο Σάντος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του γερμανικού Βορρά μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο προορίζεται για διάδοχος του -συμπατριώτη του- Γουέντελ στις «ασπιρίνες».

Κι αυτό γιατί ο 25χρονος άσος αναμένεται να πουληθεί με τη σειρά του από τη Μπάγερ το φετινό καλοκαίρι, έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες από Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία. Ενώ και η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να τον… γλυκοκοιτάζει.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x