Μπορεί ο Αντουάν Γκριεζμάν να ανήκει εδώ και λίγους μήνες στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι συνθήκες υπό τις οποίες μετακόμισε εκεί παραμένουν… ομιχλώδεις.

Μετά την καταγγελία για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή, που είχε κάνει η Ατλέτικο, η επιτροπή ανταγωνισμού της La Liga όρισε ανεξάρτητο δικαστή για την υπόθεση. Αυτός, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo και την As, αποφάσισε να προτείνει να τιμωρηθεί η «Μπάρτσα» με πρόστιμο… 300 ευρώ (δεν προβλέπεται υψηλότερο από τους κανονισμούς), αλλά επειδή το συγκεκριμένο ποσό κρίνεται αστείο, προσέθεσε ως πιθανότητα και να κλείσει για έναν αγώνα το «Καμπ Νου».

Η οριστική απόφαση θα γίνει γνωστή μετά από συνάντηση που θα έχουν εκπρόσωποι των δύο κλαμπ με την επιτροπή ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζεται πως οι Μαδριλένοι είχαν καταγγείλει πως η Μπαρτσελόνα είχε προσεγγίσει τον παίκτη χωρίς άδεια από τον Μάρτιο, προκειμένου να εξασφαλίσουν συμφωνία μαζί του. Έτσι δεν χρειάστηκε να καταβάλουν τη ρήτρα των 200 εκατ. ευρώ που ίσχυε μέχρι τον Ιούνιο, αλλά τα 120 εκατ. ευρώ που τέθηκαν σε ισχύ ως ρήτρα από τις αρχές Ιουλίου.