Stoiximan Super League

«Κλεισμένος» ο Χασάν, από… Δευτέρα για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Έντονη φημολογία στην Πορτογαλία πως ο Αιγύπτιος βρίσκεται στην Ελλάδα για εξετάσεις. Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα εξετάσουν στον Ολυμπιακό το θέμα του αντι-Ποντένσε.

Σε… ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται στον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη κάποιες επαφές, όπως για παράδειγμα την υπόθεση του Αχμέντ Χασάν, αλλά πρέπει να βρουν και τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Ντανιέλ Ποντένσε που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς.

Στο θέμα του Αιγύπτιου επιθετικού, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης έχει κλείσει και εκείνος που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ψάχνουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ποντένσε και στο εξωτερικό υπήρξαν έντονες φήμες για τον Ζίφκοβιτς της Μπενφίκα. Ωστόσο, πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα εξετάσουν οι άνθρωποι της ομάδας μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Ντάβιντσον της Γκιμαράες, όμως η ομάδα του δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει. Μάλιστα, σε επαφή που έχει γίνει στο παρελθόν οι Πορτογάλοι ζητούσαν 2,5 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια ζητούσαν περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο άσο.

Άλλος ένας παίκτης που έχει ακουστεί πολύ είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Δεν πρόκειται όμως για εξτρέμ, αλλά για επιθετικό χαφ και μένει να φανεί αν θα πάρει τελικά ευκαιρίες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ως το τέλος της σεζόν ή θα προτιμήσει να μετακομίσει (έστω και προσωρινά) στην Αθήνα και στη συνέχεια να μείνει με οψιόν αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x