Europa League

Κληρώνει για… τέσσερις στο Europa League

ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης και ΠΑΟΚ μαθαίνουν πιθανό αντίπαλο στα playoffs του Europa League στις 14:30.

Τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλός τους αν βρεθούν στα playoffs του Europa League μαθαίνουν ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης και ΠΑΟΚ στην κλήρωση που θα γίνει στις 14:30.

Για να βρεθούν εκεί, οι τρεις πρώτοι θα πρέπει να αποκλείσουν Κραϊόβα, Λέγκια Βαρσοβίας και Μόλντε αντίστοιχα στον τρίτο προκριματικό του Europa League, ενώ οι πρωταθλητές θα πρέπει να αποκλειστούν από τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Υπενθυμίζεται πως αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από την Μπασακσεχίρ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έχει εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Europa League, χωρίς να παίξει playoffs.

Ο Ατρόμητος τοποθετήθηκε στους ισχυρούς λόγω του... ζευγαρώματος με την Λέγκια Βαρσοβίας και τοποθετήθηκε στο πρώτο υπογκρούπ. Αναμένεται να κληρωθεί με ένα από τα τέσσερα παρακάτω ζευγάρια: Τορίνο-Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, Βέντσπιλς-Γκιμαράες, Αούστρια Βιέννης-Απόλλων Λεμεσού, Μίντιλαντ-Ρέιντζερς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους ανίσχυρους και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Κραϊόβα θα αντιμετωπίσει τον νικητή ενός από των παρακάτω ζευγαριών: Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη, Λουκέρνη-Εσπανιόλ.

Ο Άρης έχει τοποθετηθεί επίσης στους ανίσχυρους και εφόσον αποκλείσει την Μόλντε θα βρει στο δρόμο τους μία εκ των παρακάτω ζευγαριών: Αντβέρπ-Βικτόρια Πλζεν, Μπρόντμπι-Μπράγκα, Βαντούζ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάλμε-Ζρίνσκι, Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ.

Τέλος, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, εφόσον αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από τον Άγιαξ, είναι ο νικητής ενός από τα παρακάτω ζευγάρια: Σουτιέσκα-Λίνφιλντ, Λουντογκόρετς-Νιου Σεντς, Αστάνα-Βαλέτα, Σαράγεβο-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Σλόβαν Μπρατισλάβα-Ντάνταλκ.

Όσον αφορά την κλήρωση, η ομάδα που θα τραβιέται πρώτη θα είναι αυτή που θα δίνει το πρώτο ματς στην έδρα της και αυτή που θα βγαίνει δεύτερη θα έχει την ευκαιρία να παίξει τη ρεβάνς στο «σπίτι» της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 22 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, στις 29/8.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x