Champions League

Κλοπ: «Αυτή η Λίβερπουλ δεν εγκαταλείπει ποτέ!»

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης των «Κόκκινων», ανήμερα της δύσκολης ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ».

Η Λίβερπουλ καλείται να ανατρέψει μία δύσκολη κατάσταση για την ίδια, μετά την καταστροφική ήττα της με 3-0 στο «Καμπ Νου» και ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε να εμψυχώσει τον κόσμο της ομάδας, μέσα από τη στήλη (της σελίδας της ομάδας) στην οποία γράφει.

«Όλοι όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο απόψε και που έχουν την Λίβερπουλ στη καρδιά τους, ξέρουν ότι η πλάστιγγα γέρνει κατά μας. Δεν έχουμε μόνο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να «ισοφαρίσουμε» και εξαιτίας του τι έγινε στην Ισπανία, αυτό θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι, είπα πως δεν είναι η ώρα να αρχίσουμε να λέμε τι θα γίνει στην Αγγλία και αυτό νιώθω και τώρα για να είμαι ειλικρινής. Οι λέξεις και οι φράσεις δεν πρόκειται να μας φέρουν τη νίκη. Έχουν το προβάδισμα και εμείς πρέπει να αντεπιτεθούμε. Αλλά και οι δύο σύλλογοι είναι έξυπνοι, το οποίο σημαίνει πως όλοι γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε η Λίβερπουλ. Οπότε ας παίξουμε και θα δούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Υπάρχει κάτι που όλοι μέσα στο ‘Άνφιλντ’ γνωρίζουν, συμπεριλαμβανομένου και κάθε αντίπαλού μας. Αυτή η Λίβερπουλ δεν σταματάει ποτέ! Αυτή η Λίβερπουλ δεν εγκαταλείπει ποτέ! Αυτή η Λίβερπουλ τα δίνει όλα κάθε φορά! Ό,τι και να συμβεί, αυτή η Λίβερπουλ τα αφήνει όλα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μετανιώνει για τίποτα», συμπλήρωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Πυροβολησιάνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x