Champions League

Κλοπ: «Δεν είμαστε ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Τσέλσι»

Αισιόδοξος πως η Λίβερπουλ δεν θα την «πατήσει» απέναντι στη Ρόμα, όπως η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι εμφανίστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ.

Πεπεισμένος πως η Λίβερπουλ θα εμφανιστεί όσο σοβαρή απαιτείται στην αυριανή αναμέτρηση με τη Ρόμα και θα εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του Champions League εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς, σχολιάζοντας τις αντίστοιχες ήττες των Τσέλσι και Μπαρτσελόνα τόνισε, πως η Λίβερπουλ είναι διαφορετική περίπτωση και πως αν δεν συμβεί κάτι τρομερό θα βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού του Κιέβου:

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τα όνειρά μας. Είναι μεγάλο πράγμα το ότι είμαστε εδώ και τα παιδιά μας έδωσαν την ευκαιρία με την εμφάνιση και τη διάθεσή τους στο πρώτο ματς. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τα όνειρά μας και να βρεθούμε στον τελικό».

Για το αν τον ανησυχούν οι ήττες των Τσέλσι και Μπαρτσελόνα:

«Δεν είμαστε ούτε η Τσέλσι ούτε η Μπαρτσελόνα. Θα είμαστε έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι έχουμε περάσει, αλλά δεν βρισκόμαστε και σε άσχημη κατάσταση. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι περίμενα. Δεν έχουμε χάσει ακόμα στο Champions League. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν συνεχιστεί θα προκριθούμε.

Η Μπαρτσελόνα πιθανότατα θα πίστεψε πως έχει προκριθεί. Όλοι μας λένε πως είναι πιθανό να αποκλειστούμε χάνοντας 3-0, κάτι που δεν ίσχυε στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα. Αν πραγματικά θες να νικήσεις, πρέπει να αποδεχθείς πως υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει επτά τέρματα στο Άνφιλντ, και δεν το λέω από έλλειψη σεβασμού. Δεν έχει συμβεί συχνά φέτος να δεχθούμε τρία τέρματα. Δεν λέω πως είναι απίθανο αλλά είναι αρκετά δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x