Αγγλία

Κλοπ: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Γιουνάιτεντ-Έπαιξαν πολύ κλειστά»

Παραπονέθηκε για την διαιτησία και το στήσιμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος μετά το 1-1 της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γερμανός τεχνικός, που δεν έχει κατφέρει να κερδίσει σε πέντε ματς στο «Ολντ Τράφορντ», τα έβαλε τόσο με την διαιτησία για το γκολ των γηπεδούχων, όσο και με την αγωνιστική φιλοσοφία των αντιπάλων που έπαιξαν κλειστά.

«Πέτυχαν ένα γκολ που δείχνει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με το VAR. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Άτκινσον αφήνει το παιχνίδι να εξελιχτεί επειδή έχουμε το VAR και έπειτα το VAR δεν θέλει η άποψή του να υπερισχύσει έναντι εκείνης του διαιτητή. Για μένα όλο αυτό δεν βγάζει νόημα, είναι μία ξεκάθαρη φάση. Μάλιστα έσπευσα να ηρεμήσω τους ανθρώπους του πάγκου επειδή ήμουν σίγουρος πως θα ακυρωνόταν το γκολ μετά από τη χρήση του VAR», τόνισε και στην συνέχεια περιέλαβε τον αντίπαλο.

«Για να είμαι ειλικρινής, από τότε που βρίσκομαι στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει με αυτό τον τρόπο. Μία ομάδα παίζει μόνο για να αμύνεται και η άλλη είναι υποχρεωμένη να κάνει παιχνίδι. Δεν κάνω κριτική στην Γιουνάιτεντ, απλά καταγράφω μία πραγματικότητα. Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να μη χάσουμε αν και πήγαν όλα εναντίον μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε αλλά θα πρέπει να το δεχτούμε. Κρατάμε τον πόντο, είναι προτιμότερο από το να μην παίρναμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x