Αγγλία

Κλοπ: «Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ έκανε ακόμα μία δήλωση που θα συζητηθεί, τοποθετώντας τη Μάντσεστερ Σίτι πιο πάνω απ΄ την ομάδα του.

Kαλύτερη ομάδα στον κόσμο χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γιούργκεν Κλοπ, σε μια ακόμα από τις ιδιαίτερες δηλώσεις του. Δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος αν το εννοεί ή αν πρόκειται για mind game, ωστόσο ο Γερμανός είπε το εξής: «Δεν μπορούμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και νομίζω βρισκόμαστε στον ίδιο πλανήτη».

Η περσινή κατάκτηση του Champions League δεν συνεπάγεται πως οι «κόκκινοι» ήταν αναγκαστικά και η καλύτερη ομάδα κατά τον Κλοπ: «Την περασμένη σεζόν ήμασταν πραγματικά καλοί. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ήμασταν καλοί στις σωστές στιγμές και γι΄ αυτό κερδίσαμε το Champions League».

Η φετινή προσπάθεια των πρωτοπόρων της Premier League να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ξεκινάει απόψε κόντρα στη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» (17/9, 20:00) και ο Κλοπ έπλεξε το εγκώμιο των «παρτενοπέι»: «Αν δεν αμυνθούμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στη Νάπολι, δεν θα έχουμε τύχη. Είναι πολύ δυνατοί».

Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά των Ναπολιτάνων είπε: «Είναι πεισματάρηδες με την καλή έννοια, παίζουν ποδόσφαιρο, κάνουν καλές αντεπιθέσεις, είναι δημιουργικοί. Το απολαμβάνω όταν αναλύω τη Νάπολι. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x