Champions League

Κλοπ: «Ξεκάθαρα τα λάθη του Κάριους, θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί»

Στο γεγονός πως τα λάθη του Κάριους έδωσαν τη νίκη και το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ στη Ρεάλ, στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήτα της Λίβερπουλ στον τελικό κόντρα στη «βασίλισσα».

Ο Γερμανός τεχνικός των «ρεντς» τόνισε πως θα πρέπει να συμπαρασταθούν στον Γερμανό τερματοφύλακα, στάθηκε στην τύχη και την κλάση του Μπέιλ στο δεύτερο γκολ και στο ότι ο τραυματισμός του Σαλάχ άλλαξε τα δεδομένα.

Αναλυτικά: «Μίλησα μόνο για λίγο μαζί του μετά το τέλος του αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε αυτήν τη στιγμή. Πραγματικά, τον νιώθω. Κανένας δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Τα λάθη ήταν ξεκάθαρα, δεν έχουμε κάτι να πούμε για αυτό. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα το κάνουμε μαζί. Θα είμαστε μαζί του, αυτό είναι σίγουρο».

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε αν τελικά τα 110 εκατ. ευρώ που ξόδεψε η Ρεάλ για τον Μπέιλ έκαναν τη διαφορά στον τελικό. «Θα ήθελα να απαντήσω αρνητικά, αλλά πιθανότατα δεν θα ήταν αυτή η αλήθεια. Το ψαλιδάκι ήταν απίστευτο γκολ. Χρειάζεσαι και τύχη σε έναν τελικό, αλλά εμείς όχι μόνο δεν είχαμε τύχη, αλλά είχαμε και ατυχία. Έτσι είναι η ζωή. Θα συνεχίσουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Σαλάχ. «Ο Μο πήγε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Είναι είτε η κλείδα, είτε ο ώμος του. Τα πράγματα είναι άσχημα για τον Μο, για εμάς, για την Αίγυπτο. Οι τραυματισμοί είναι το μέρος των αγώνων που δεν μου αρέσει.

Όλοι είδαν ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν ο αντίπαλος που όλοι περίμεναν. Τώρα, έχουμε χάσει με 3-1 και δεν πιστεύω ότι σε δέκα χρόνια από τώρα θα θυμάται κανένας πώς χάσαμε. Θέλαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Για την ακρίβεια χάσαμε και κάτι, τον Μο. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και δεν ήταν αρκετό. Ζητάω συγγνώμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x