Champions League

Κλοπ: «Λογικό το 7-0 με τέτοια εμφάνιση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε λόγο για αποτέλεσμα που δικαιολογείται απόλυτα βάσει της εικόνας της ομάδας του και στάθηκε στην ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό των παικτών του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, εμφανίστηκε ευτυχισμένος από το τελικό 7-0 της Λίβερπουλ στην έδρα της Μάριμπορ, έκανε λόγο για αποτέλεσμα που δικαιολογείται απόλυτα βάσει της εικόνας της ομάδας του και στάθηκε στην ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό των παικτών του.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κάναμε στο γήπεδο ακριβώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει και θέλαμε. Θέλαμε να δείξουμε εδώ και καιρό την ποιότητά μας στις αντεπιθέσεις και την πίεση ψηλά. Και μπορεί να ήμασταν εξαιρετικοί στις επιθέσεις μας, όμως θα ήθελα να δω και λίγο καλύτερη την πίεση που ασκούσαμε στην άμυνά τους για να μείνει ψηλά η μπάλα.

Πετύχαμε κάποια γκολ με αυτό τον τρόπο και ήμασταν ψύχραιμοι και χαλαροί απέναντι από την αντίπαλη εστία. Μέχρι στιγμής χάναμε τις ευκαιρίες γιατί δεν είχαμε ηρεμία και καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε ή ήταν κακή η τελική πάσα, όμως απόψε (σ.σ. χθες) όλα ήταν διαφορετικά. Το 7-0 ήταν απόλυτα λογικό βάσει της εμφάνισής μας και των ευκαιριών που είχαμε για γκολ», ανέφερε Ο ο Γερμανός κόουτς.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x