Αγγλία

Κλοπ: «Να βρούμε λύση για τους οπαδούς»

Τη γνώμη του για το θέμα που έχει ξεσπάσει με τις διαμαρτυρίες των οπαδών της Λίβερπουλ λόγω του αυξημένου κόστους των εισιτηρίων είπε ο Κλοπ, επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση!

Μόλις δύο ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε «παρών» στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Κυπέλλου ενάντια στη Γουέστ Χαμ και ρωτήθηκε για την κίνηση των φίλων της ομάδας να αποχωρήσουν -ως ένδειξη διαμαρτυρίας- στο 77' του πρόσφατου αγώνα με τη Σάντερλαντ (2-2).

«Δεν το θέλουμε αυτό. Έμαθα τι συνέβη. Το πρόβλημα είναι και δικό μου, πλέον και θέλω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Πρέπει να βρούμε λύση. Δεν θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο να φεύγει από το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός κόουτς.

Για την ταλαιπωρία με την υγεία του, τόνισε αστειευόμενος: «Είμαι καλά, είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Είμαι ευγνώμων στον γιατρό που επέμεινε για να πάω στο νοσοκομείο. Ξέρετε, δεν έχασα μόνο εγώ το παιχνίδι, αλλά και ο γιατρός. Έχει διαρκείας της Λίβερπουλ και δεν μπόρεσε να πάει στο γήπεδο»!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x