Αγγλία

Κλοπ: «Ο Λόβρεν είναι παίκτης της Λίβερπουλ. Τον αντιμετωπίζω ως μέλος της οικογένειας»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν δέχτηκε δριμεία κριτική για την εμφάνισή του στο ματς με την Τότεναμ, παρ' όλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το μέρος του.

Η απόδοση του Ντέγιαν Λόβρεν στον αγώνα με την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή ήταν πολύ κακή, παρ' όλα αυτά ο Γιούργεν Κλοπ τον υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Χάντερσφιλντ.

«Σας εύχομαι τα λάθη σας να μην συζητιόνται δημοσίως. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς νιώθει. Αρχικά οι άντρες είναι ανθρώπινα όντα. Είναι σαν να γίνεται ένα ατύχημα και εσύ να είσαι στο κινητό σου αντί να βοηθάς. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν ήταν η καλύτερη εβδομάδα στην ζωή του Ντέγιαν αλλά είναι ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι δεν γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι μετά από ένα λάθος σε ένα ποδοσφαιρικό ματς», ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

«Αν σκεφτώ τον Ντέγιαν έχω να πω περισσότερα θετικά στοιχεία από ότι αρνητικά. Είναι παίκτης της Λίβερπουλ. Τον αντιμετωπίζω σαν μέλος της οικογένειας. Αν χρειαστεί να τον βοηθήσω θα τον βοηθήσω. Τον κόσμο τον social media δύσκολα τον ελέγχεις. Δεν είμαι μέρος του και δεν έχω ιδέα γιατί το κάνουν αυτό. Πλέον όλα είναι καλά. Ο Λόβρεν είχε μια καλή εβδομάδα στην προπόνηση και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός με την Χάντερσφιλντ», πρόσθεσε ο κόουτς των «κόκκινων».

Τέλος, ο 50χρονος τεχνικός δήλωσε πως περιμένει τον Σάντιο Μανέ να επιστρέψει από τον τραυματισμό του μετά την διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές ομάδες. Τότε αναμένεται να επιστρέψει και ο Άνταμ Λαλάνα. Είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν και οι δύο στο παιχνίδι απέναντι στην Σαουθάμπτον στις 18 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x