Champions League

Κλοπ: «Ο Στάριτζ με δικαίωσε απόλυτα που τον έβαλα βασικό»

Το εγκώμιο του Ντάνιελ Στάριτζ έπλεξε ο Κλοπ, δηλώνοντας 100% δικαιωμένος για την επιλογή που πήρε να τον ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα στο χθεσινό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Απόλυτα ευχαριστημένος δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, με τη χθεσινή εμφάνιση του Ντάνιελ Στάριτζ στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γερμανός προπονητής αποφάσισε να τον ξεκινήσει βασικό αντί του Φιρμίνο, ο οποίος είχε αποκομίσει ένα μικρό πρόβλημα στο αριστερό του μάτι στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Τότεναμ, και ο 29χρονος Άγγλος τον δικαίωσε 100% για την επιλογή του όντας πολύ σημαντικός για την ομάδα του, ανοίγοντας μάλιστα το δρόμο προς τη νίκη, με γκολ στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κλοπ: «Για να είμαι ειλικρινής, ο Στάριτζ έκανε μια φανταστική εμφάνιση. Οι τρεις του κέντρου μας έκαναν επίσης πολύ καλή δουλεία, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν οι ακραίοι και ο επιθετικός μας βοηθούν να διατηρείται το σχήμα μας συμπαγές. Ήταν φανταστικό», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Λίβερπουλ και συνέχισε λέγοντας:

«Μίλησα με τον Ντάνιελ πριν το παιχνίδι και του είπα πως βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση από τη μέρα που τον γνώρισα. Τώρα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και αυτό κάναμε. Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Στη συνέχεια είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε και τον Φιρμίνο στο παιχνίδι».

Εξηγώντας την απόφαση που πήρε να αφήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στον πάγκο, είπε: «Μία μέρα πριν το παιχνίδι φαινόταν πως δεν υπήρχε απολύτως καμία περίπτωση να παίξει και σήμερα ήρθε και μου είπε πως είναι καλά και ότι μπορεί να ανοίξει το μάτι του ξανά, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο. Έκανε μόλις μία προπόνηση το πρωί. Δοκίμασε στην αρχή και μετά συνέχισε κανονικά. Όμως ήταν μια στιγμή στην οποία έπρεπε να δείξω πίστη στην ομάδα. Όταν έχεις τον Φιρμίνο διαθέσιμο πάντα υπάρχει σκέψη πως πρέπει να τον βάλεις να παίξει, αλλά ήταν ωραίο που είδα τον Στάριτζ να παίζει τόσο καλά. Με δικαίωσε 100% που τον επέλεξα, κάτι που είναι πολύ καλό τόσο για μας όσο και για εκείνον. Είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Είναι υπέροχο να μπορείς να βάλεις τον Φιρμίνο σαν αλλαγή στο 70’. Πραγματικά μου άρεσε», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x