Αγγλία

Κλοπ: «Όταν έχεις πρόβλημα με τη γυναίκα σου, δεν την αλλάζεις κάθε μέρα»

Τυφλή εμπιστοσύνη, όπως αυτή που έχει στη γυναίκα του, δείχνει στους παίκτες της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, που θέλησε με τις αφοπλιστικές δηλώσεις του, να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία.

Αν δεν ήταν κορυφαίος προπονητής, θα μπορούσε να είναι ένας πετυχημένος σύμβουλος γάμων.

Ο λόγος για τον Γιούργκεν Κλοπ, που σε πρόσφατες δηλώσεις του συνδύασε τη Λίβερπουλ με τον έγγαμο βίο και την πίστη στη γυναίκα του, με την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνει ένας προπονητής στους παίκτες του.

Βάζοντας τέλος στην ακατάσχετη μεταγραφολογία, ο «Normal One», τόνισε πως όπως δεν γίνεται να αλλάζεις τη γυναίκα σου κάθε φορά που έχεις πρόβλημα μαζί της, έτσι δεν γίνεται να συζητάς κάθε τρεις και λίγο, σχετικά με τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην Αγγλία είναι ανυπόμονοι. Όλοι μου λένε αν θέλω να αγοράσω αυτόν τον παίκτη η εκείνο τον παίκτη. Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνεσαι καλύτερος με τους παίκτες που έχεις» ανέφερε ο Κλοπ και συνέχισε.

«Όταν έχεις πρόβλημα με τη γυναίκα σου, δεν την αλλάζεις κάθε μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε και να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x