Αγγλία

Κλοπ: «Θα είμαι ήσυχος με την Τσέλσι, γιατί η μαμά μου θα νευριάσει»

Θα κάτσει ήσυχος ο Γιούργκεν Κλοπ στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι για να μη νευριάσει τη μαμά του!

Στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη σεζόν που έρχεται, τις αντίπαλες ομάδες, καθώς, επίσης, και για το ματς με τους "μπλε".

Αναλυτικά, τα λόγια του Γερμανού τεχνικού: «Το να κερδίζεις παιχνίδια, πάντα βοηθάει. Αλλά, αύριο θα είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Τα πάντα έχουν προετοιμαστεί για έναν τελικό και το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Δεν ξέρω αν περιμένουν όλοι να κερδίσουμε αύριο. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το τι σκέφτεται ο κόσμος γύρω μας.

Σεβόμαστε πολύ την Τσέλσι. Το αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουνάιτεντ δεν δείχνει το πως πήγε το ματς. Η Τσέλσι θα είναι 100% έτοιμη και έτσι πρέπει να είναι. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτά που λένε οι άλλοι και το ίδιο θα κάνει και η Τσέλσι.

Δεν είμαστε το μοναδικό κλαμπ που είχε δύσκολη προετοιμασία. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει στην αρχή της σεζόν. Κόντρα στην Σίτι είχαμε σοβαρά προβλήματα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πραγματικά πολύ καλά, σημάδι ενθαρρυντικό.

Από άποψη φυσικής κατάστασης θα είμαστε στο 100% τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο. Κερδίσαμε μία διοργάνωση πέρυσι. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να είναι επιτυχημένη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο.

Με λίγη περισσότερη τύχη κόντρα στην Σίτι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα πρέπει να το ξανά αποδείξουμε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι με αυτούς που λένε ότι η Τσέλσι δεν θα είναι δύσκολη»,
δήλωσε αρχικά ο Κλοπ και συμπλήρωσε πως:

«Επιτέλους θα έχουμε γυναίκες διαιτητές. Νομίζω ότι έχει έρθει ο καιρός. Είχα την εμπειρία στη Γερμανία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε κομμάτι αυτής της ιστορικής στιγμής. Είναι πολύ έξυπνη απόφαση να έχουμε γυναίκες διαιτητές σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να μην τους κάνω τη ζωή πιο δύσκολη. Θα δείξω το καλύτερο πρόσωπό μου, αλλιώς η μαμά μου θα νευριάσει πολύ».

Επιμέλεια:Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x