Αγγλία

Κλοπ: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν με την Μπράιτον»

Τη σημασία της προσεχούς αναμέτρησης με την Μπράιτον, στο οποίο η Λίβερπουλ σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Τσ. Λιγκ της επόμενης σεζόν τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Την ευκαιρία να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάληψη της τέταρτης θέσης και μαζί ένα εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου θα έχει η Λίβερπουλ στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπράιτον.

Τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των reds, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος και τόνισε πως το παιχνίδι αυτό είναι και το σημαντικότερο της χρονιάς.

«Από τη στιγμή που δεν έχουμε εξασφαλίσει 100% τη συμμετοχή μας στο Champions League, αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Το έχω ξαναπεί πως πρέπει να χτίσουμε μία βάση. Η βάση αυτή προφανώς είναι καλή, μια και αν κερδίσουμε την Μπράιτον πιθανότατα θα προκριθούμε στο Champions League» υποστήριξε ο Γερμανός, ο οποίος πρόσθεσε πως: «Φυσικά θα ήταν υπέροχο να έχουμε ήδη προκριθεί στο Champions League, πριν το παιχνίδι με την Μπράιτον κάτι που θα σημαίνει πως θα έχουμε νικήσει στον τελικό με την Ρεάλ. Ωστόσο οφείλουμε να σεβαστούμε το παιχνίδι με την Μπράιτον, η οποία έχει πραγματοποιήσει εκπληκτική σεζόν ως τώρα. Μπορεί να ηττήθηκαν από τη Σίτι, ωστόσο αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x