Stoiximan Super League

Κλωναρίδης: «Ψηλά το κεφάλι»

Στην αντίδραση μεγάλης ομάδας που έβγαλε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πλατανιά, λίγες μέρες μετά το σοκ στο Κύπελλο, στάθηκε ο εκ των σκόρερ Βίκτορας Κλωναρίδης.

Χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά, αλλά και τη... δική του υπογραφή με το πολύ ωραίο τέρμα του, εμφανίστηκε ο Βίκτορας Κλωναρίδης. Ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού εστίασε στον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κι έδωσε σύνθημα για νίκες στην πορεία του πρωταθλήματος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα, αλλά πάνω απ' όλα είμαι χαρούμενος που νικήσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Στη φάση του γκολ, είδα ότι είχα το πεδίο ελεύθερο, απέφυγα τον αμυντικό, έκανα σουτ και σκόραρα, Δόξα τω Θεό».

Για τους αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα: «Είναι σημαντικό ότι έχουμε εντός έδρας Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά πάνω απ' όλα κοιτάμε τους αγώνες και με τις άλλες ομάδες όπου στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πόσο δύσκολο ήταν να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Ξάνθη: «Ήταν δύσκολο γιατί δεν είχαμε καλή απόδοση σαν ομάδα, αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν καλές και άσχημες στιγμές, όμως αν κατεβάσεις τα χέρια δεν θα ήταν η σωστή αντίδραση, οπότε κοιτάξαμε με το κεφάλι ψηλά να ξανακάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει και να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x